Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rebelii sirieni nu cedează Goutha. Aceștia declară că nu se vor retrage

Rebelii sirieni din Ghouta de Est vor apăra teritoriul şi nu au loc negocieri privind o retragere care a fost propusă de Rusia, a declarat un purtător de cuvânt al armatei pentru unul dintre principalele grupuri de rebeli din Ghouta, relatează Reuters.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 07.03.2018 - 10:48

'Nu există negocieri cu privire la acest subiect. Facţiunile din Ghouta, luptătorii lor şi populaţia rămân pe teritoriul lor şi îl vor apăra', a declarat Hamza Birqdar într-un mesaj transmis Reuters.

Rusia, cel mai puternic aliat al preşedintelui sirian Bashar al-Assad, a oferit trecere liberă rebelilor din enclava Ghouta de est de lângă Damasc, propunându-le să predea forţelor guvernamentale siriene ultimul bastion al rezistenţei, notează Reuters. Ministerul Apărării rus a anunţat că rebelii pot părăsi zona împreună cu familiile şi cu armamentul personal, printr-un coridor sigur. AGERPRES

Comentarii