Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Putin explică în ce mod poate candida pentru cel de-al treilea mandat de președinte al Rusiei

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat că ar putea candida pentru cel de-al treilea mandat de șef al statului, cu condiția ca această candidatură să fie acceptată de Curtea Constituțională a Rusiei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.03.2020 - 17:19

"În principiu, această opţiune ar fi posibilă, însă cu o condiţie: în cazul în care Curtea Constituţională va conchide oficial că un asemenea amendament nu contravine legii fundamentale", a declarat, marți, Vladimir Putin.

Pe de altă parte, el a subliniat că "o putere prezidenţială puternică este absolut necesară pentru Rusia".

Aceste declarații intervin imediat după ce deputații ruși au aprobat modificarea Constituției Rusiei, emisă în anul 1993, acceptând o serie de amendamente dorite de președintele Putin. Aceasta este prima modificare a Constituției Rusiei de după căderea URSS.

Comentarii

loading...