Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Puțin dorește restabilirea relaților cordiale cu UE

Rusia este interesată de restabilirea relaţiilor cu Uniunea Europeană scară largă şi este gata să coopereze cu toate forţele care au beneficiat de susţinerea alegătorilor europeni, a declarat preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimr Putin.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 04.07.2019 - 20:12

Vladimir Putin a efectuat joi o vizită în Italia, în cadrul căreia a purtat discuţii cu preşedintele Sergio Mattarella, președintele Consiliului de Miniștri Giuseppe Conte și sa întâlnit cu Papa Francisc.

Liderul de la Kremlin a declarat că Rusia este interesată de reluarea relaţiilor la scară largă cu Uniunea Europeană şi este gata să coopereze cu toate forţele care au beneficiat de susţinerea alegătorilor europeni.

"Suntem interesaţi de reluarea la scară largă relațiilor dintre Federația Rusă şi Uniunea Europeană, în ceea ce privește menţinerea păcii, a securităţii şi stabilităţii pe continentul nostru. Şi suntem gata de o cooperare constructivă cu toate forţele politice care au primit mandatul alegătorilor europeni", a declarat Vladimir Putin.

 

Citește totul despre:

#ue #italia #putin #lazi

Comentarii

loading...