Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proteste la Salonul Auto de la Frankfurt

Sute de manifestanţi care militează pentru protecţia mediului au blocat, duminică, intrarea principală a Salonului Auto de la Frankfurt, relatează euronews.com.

Share

Rl online 0 comentarii

15.09.2019 - 20:13

Grupul de manifestanţi, numit “Sand in Getriebe” (Nisip în transmisie), a anunţat că protestează faţă de distrugerea mediului de către industria auto.

Purtând combinezoane albe de protecţie, activiştii s-au plasat în faţa zonei în care s-a organizat Salonul Auto.

Acesta nu este primul protest semnalat de la deschiderea Salonului Auto.

Sâmbătă, mii de oameni au mărşăluit în faţa Salonului purtând pancarte cu mesajele: “STOP SUV” şi “nu ne putem înlocui plămânii”.

Potrivit poliţiei, au manifestat 15.000 de persoane. Protestatarii susţin că numărul a fost mai mare: 25.000.

Sâmbătă, protestatarii le-au cerut producătorilor germani de maşini să accelereze tranziţia către vehiculele electrice şi cele cu hidrogen.

 

Comentarii

loading...