FOTO: express.de

Protest public al prostituatelor din Köln: Lăsați-ne să muncim!

Prostituate și proprietari de bordel au protestat în fața Catedralei din Köln împotriva restricțiilor impuse prostituției în tipul pandemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2020 - 13:50

Aproximativ 100 de femei și bărbați s-au adunat pe scările catedralei pentru a cere redeschiderea bordelurilor din Germania pe modelul protestelor similare din țări învecinate de Belgia, Olanda, Austria, Elveția ori Cehia, scrie plus.pnp.de.

„Sexul este important din toate punctele de vedere!” a fost afișat pe un poster al protestatarilor care s-au alăturat astfel protestelor ce au avut loc în același timp la Hamburg și în capitala Berlin.

"Ar fi mult mai ușor să punem în aplicare reglementările de igienă în bordeluri", a declarat Johanna Weber de la Asociația Profesională pentru Servicii Erotice și Sexuale (BesD) la demonstrația din Köln.

Actorii industriei sexului sunt supărați că bordelurile au rămas închise în timp ce alte zone au fost relaxate iar autoritățile nu oferă niciun orizont de așteptare pentru redeschiderea bordelurilor.

Comentarii