Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: hellomagazine.com

Prinţul Andrew se declară ''consternat'' de acuzaţiile de abuz sexual aduse

Prinţul Andrew s-a declarat "consternat" de acuzaţiile de abuz sexual aduse în cadrul afacerii Jeffrey Epstein, după difuzarea unui videoclip care-l arată în 2010, la domiciliul finanţatorului inculpat pentru violarea de minore, informează AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.08.2019 - 10:56

"Alteţa Sa Regală deplânge exploatarea tuturor fiinţelor umane şi a se lăsa să se înţeleagă că el ar fi putut tolera, participa sau susţine astfel de practici este abominabil", a declarat Palatul Buckingham într-un comunicat preluat de Press Association.

Daily Mail a publicat un videoclip în care prinţul, fiul reginei Elisabeta a II-a, salută o femeie care părăsea reşedinţa lui Epstein din New York în 2010.

Acuzat de agresiuni sexuale asupra mai multor minore, Jeffrey Epstein a fost arestat şi inculpat la începutul lunii iulie pentru a fi organizat, de câţiva ani, o reţea formată din zeci de fete şi studente, cu care a avut raporturi sexuale pe numeroase sale proprietăţi, în special din Manhattan şi în Florida.

Finanţistul a fost descoperit mort pe 10 august în celula sa de detenţie, rezultatele autopsiei confirmând o sinucidere prin spânzurare.

Epstein, în al cărui anturaj au figurat la un moment dat nume precum Bill Clinton, Donald Trump sau prinţul Andrew, solicita în mod regulat "masaje" care, potrivit anchetei americane, se puteau transforma în raporturi sexuale forţate.

Virginia Roberts, una dintre prezumtivele victime, a declarat în 2016 că a întreţinut relaţii sexuale cu prinţul în timp ce era minoră.

Comentarii

loading...