Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Previziuni sumbre din America. Iminența unui război planează asupra lumii

Generalul Robert Neller, Comandantul Corpului de puşcasi marini ai SUA, a avertizat toate trupele americane din Norvegia că „vine un război”.

Rl online 0 comentarii

24.12.2017 - 10:09

„Sper să ma înşel, dar vine un război ”, le-a spus generalul Robert Neller militarilor americani cantonaţi la o bază din Norvegia, în apropiere de orasul Trondheim (vest), în timpul unei vizite efectuate joi acolo.

 „Sunteţi într-o luptă aici, o luptă informaţională, o luptă politică, (doar) prin prezenta voastră”, a adaugat el, potrivit Fox News, citat de evz.ro.

Şi sergentul-major Ronald Green le-a transmis soladţilor un mesaj asemănător.

„Nu uitaţi de ce vă aflaţi aici”, a spus Green.

„Ei sunt cu ochii aţintiţi. La fel cum voi staţi cu ochii pe ei, şi ei stau cu ochii pe voi. Avem 300 de puşcasi marini aici; putem ajunge de la 300 la 3.000 peste noapte; putem ridica stacheta”, a continuat el.

Avertismentele au venit cu o zi înainte ca secretarul american al Apărării, Jim Mattis, să le transmita la rândul său trupelor de la baza militara americană Fort Bragg (Carolina de Nord) că „nori de furtună se adună” deasupra Peninsulei Coreene.

Comentarii