Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Trump insistă că Statele Unite vor avea un vaccin "foarte sigur și foarte eficient"

Președintele Trump insistă că Statele Unite vor avea un vaccin "foarte sigur și foarte eficient" și îi critică pe adversarii săi politici care se îndoiesc de eficiența vaccinului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

08.09.2020 - 00:03

"Ce spun ei este foarte periculos pentru ţara noastră. Vaccinul va fi foarte sigur şi foarte eficient", a afirmat președintele Donald Trump despre rivalii săi din Partidul Democrat.

El i-a acuzat, pe Kamala Harris și pe Joe Biden, într-o conferință de presă, că manifestă o "retorică anti-vaccin iresponsabilă".

Joe Biden este candidatul Partidului Democrat la funcția de președinte al SUA, iar Kamala Harris ar urma să devină vicepreședinte al SUA.

Comentarii