Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Putin mărește impozitele pe veniturile mari, ca măsură împotriva crizei din Rusia

Preşedintele Vladimir Putin a anunţat creşterea impozitelor asupra veniturilor mari, ca o măsură de contracarare a crizei economice din Rusia.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

24.06.2020 - 01:00

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a anunțat, marți, că veniturile de peste 5 milioane de ruble (echivalentul a peste 60.000 de euro) vor fi impozitate cu 15 la sută din anul 2021, faţă de 13 la sută în acest moment.

Această decizie reprezintă o derogare de la cota unică de impozitare de 13 la sută, care fusese introdusă în Rusia în anul 2001. Cota unică de impozitare a fost una dintre marile reforme aplicate sub primul mandat de președinte al lui Vladimir Putin.

Comentarii

loading...