Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Emmanuel Macron (Foto: Legal Loop)

Preşedintele Franţei vrea să reducă vânzarea terenurilor agricole către puteri străine

Președintele Franței a anunțat că va lua măsuri pentru restrângerea vânzărilor de terenuri agricole către „puteri“ străine.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.02.2018 - 10:05

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat un plan de investiţii de cinci 5 miliarde de euro pentru sectorul agricol francez, îndemnându-i pe fermieri să treacă la o „revoluţie culturală“ şi să se desprindă de subvenţiile UE şi de metodele de producţie intensive, menționează Financial Times citat de Ziarul Financiar.

Președintele Macron a mai subliniat că va lua măsuri pentru restrângerea vânzărilor de terenuri agricole către „puteri“ străine.

Această declarație ar fi o reacţie a șefului statului față de temerile fermierilor privind ultimele achiziţii de pământ de către investitori chinezi.

Comentarii

loading...