Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Președintele ales, Maia Sandu, s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei în Republica Moldova

Președintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, miercuri, cu ambasadorul Rusiei la Chișinău.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.11.2020 - 18:46

Președintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, miercuri, cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasneţov.

Întâlnirea a fost anunțată de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), în numele căruia Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale din Republica Moldova, învingându-l pe președintele în funcție, Igor Dodon.

"Este misiunea mea să scot ţara din izolare internaţională şi să dezvoltăm relaţii bune cu Federaţia Rusă, care să permită rezolvarea unor probleme importante pentru cetăţeni. Am convenit să începem să lucrăm imediat pentru a prelungi scutirea de taxe vamale la exportul unei serii de produse moldoveneşti, care expiră la sfârşitul acestui an", a declarat Maia Sandu în urma întrevederii avute cu ambasadorul Rusiei la Chişinău.

Comentarii