19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalPremiile Grammy 2018, după 15 ani în Madison Square Garden

Premiile Grammy 2018, după 15 ani în Madison Square Garden

Premiile Grammy 2018 se decernează după 15 ani în Madison Square Garden, în New York. Jay-Z şi Kendrick Lamar sunt printre favoriți.

Jay Z a primit opt nominalizări, inclusiv la Cântecul anului („4:44“), Albumul anului („4:44“) şi Cel mai bun videoclip („The Story Of O.J.“).

Pe locul doi, cu 7 nominalizări, Kendrick Lamar, urmat de Bruno Mars.

Premiile Grammy 2018. Muzicienii, solidari cu #MeToo

Pe lângă Lady Gaga, care va interpreta o melodie de pe albumul “Joanne”, pe scenă vor urca Miley Cyrus și Elton John, care vor cânta împreună, precum și Bruno Mars, Cardi B. Emmylou Harris și Chris Stapleton.

Deși în industria muzicală nu au fost atâtea acuzații de abuz sexual ca la Hollywood, muzicienii sunt solidari cu mișcarea #MeToo.

Premiile Grammy 2018. Trandafir alb, în semn de solidaritate

15 femei l-au acuzat până acum pe producătorul muzical Russell Simmons de abuz sexual. Deși acesta a negat toate acuzațiile, oamenii au reacționat.

Artștii sunt îndemnați să poarte un trandafir alb duminică, în sprijinul grupului “Time’s Up”. Printre cei care au confirmat că vor purta trandafirul se numără Dua Lipa și Halsey.

Cele mai citite

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă