Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Marii Britanii, Theresa May: "Părăsim Uniunea Europeană, nu Europa"

Premierul Marii Britanii, Theresa May: "Părăsim Uniunea Europeană, nu Europa"

Premierul britanic Theresa May spune că răzgândirea în privinţa Brexit-ului nu este o opţiune. Ea a respins astfel o ofertă din partea liderilor Uniunii Europene ca Marea Britanie să rămână în blocul comunitar.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

20.01.2018 - 10:44

"Părăsim Uniunea Europeană, nu Europa", a declarat ea pentru tabloidul german Bild într-un interviu apărut sâmbătă.

Nu va fi un al doilea referendum privind Brexit-ul, a mai afirmat May, însă a adăugat că Marea Britanie îşi menţine angajamentul faţă de apărarea şi securitatea Europei şi că Londra nu vrea să îşi anuleze legăturile cu Bruxelles-ul.

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au spus că “inimile” Uniunii Europene „sunt în continuare deschise” la o răzgândire din partea Marii Britanii.

Ieşirea efectivă a Marii Britanii din blocul comunitar ar urma să se producă pe 29 martie 2019.

Comentarii

loading...