Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Boris Johnson a blocat lupta inamicilor săi pe Brexit prin suspendarea Parlamentului

Deputații rămași, supranumiți „Rabble Alliance“, mai au doar patru zile săptămâna viitoare pentru a încerca să încurce Brexit-ul și să adopte o lege pentru a opri o ieșire fără acord pe 31 octombrie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2019 - 09:59

„The Sun“:

Surse au declarat pentru The Sun că mișcarea extraordinară a „No. 10“ a fost proiectată să demonstreze Bruxelles-ului că Parlamentul nu va putea opri Marea Britanie să plece în octombrie.

Aceștia doreau să „elimine“ orice opoziție, în speranța de a forța liderii UE să acorde concesii pe fundalul irlandez.

Surse din interior au spus: „UE nu va negocia niciodată cu noi și va lua în considerare modificări de culise dacă are încredere că Parlamentul poate bloca un Brexit fără acord“.

„Pe lângă faptul că Brexit-erii au avantajul de a-i trimite pe Remainers în «topire» și de a-i pune pe piciorul din spate, dau semnal către UE că trebuie să vină la masă“.

 

Comentarii

loading...