2.7 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022
AcasăInternaționalPovestea bărbatului care a fost mușcat de rechin: "I-am lovit gura cu...

Povestea bărbatului care a fost mușcat de rechin: „I-am lovit gura cu genunchii și cu pumnul”

Ziarul german Bild a luat legătura cu o persoană care a rămas fără o mână după ce a fost atacată de un rechin. Povestea impresionantă, mai jos.

Într-o dimineață, Alain Llovera se afla pe plajă cu fratele său și doreau să facă surfing. Tânărul de 28 de ani se întinde pe placă și începe să vâslească.

Dar după câțiva metri, ceva îl trage brusc în jos.

„Mă simțeam ca o pradă, ca o carne. I-am lovit gura cu genunchii și cu pumnul. M-a mușcat de braț”, povestește bărbatul, acum în vârstă de 58 de ani, pentru sursa citată, despre momentul în care a fost atacat de un rechin.

Dar, acest atac traumatizant nu l-a împiedicat pe Alain să își abandoneze pasiunea. La doar trei luni după atac, a revenit pe placa de surf.

Din 2010, 30 de persoane au murit în urma atacurilor rechinilor în La Réunion, o mică insulă din Oceanul Indian, situată între Madagascar și Mauritius, denumită de localnici și „iadul rechinilor”.

Reamintim că în această vară și o turistă româncă a fost ucisă în urma unui atac al unui rechin, chiar în Egipt.

Trupul unei turiste românce în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac care a provocat moartea unei austriece în vârstă de 68 de ani.

CITEȘTE ȘI – Marea Roșie, Egipt: O turistă româncă ucisă în urma unui atac al unui rechin. Este a doua victimă

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă