Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Polonia: Statele Unite vor suplimenta efectivele militare

Statele Unite vor suplimenta efectivele militare în Polonia, ne spune Deutsche Welle.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2019 - 19:51

În cursul unei întrevederi organizate cu ocazia Adunării Generale ONU, Donald Trump şi Andrzej Duda au semnat o Declaraţie comună privind avansarea Cooperării Militare. Documentul prevede "suplimentarea pe termen scurt cu 1.000 de membri a efectivelor militare" din Polonia. În prezent, în Polonia sunt circa 4.500 de militari americani, relatează Mediafax.

Donald Trump a declarat că efectivele militare care vor ajunge în Polonia vor fi luate din alte baze militare americane situate în Europa. În Germania sunt aproximativ 35.000 de militari americani. În iunie, Donald Trump a sugerat că în Polonia ar putea fi transferaţi militari americani din Germania.

Comentarii

loading...