Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Poliţia din Franţa a început să evacueze taberele de migranţi de la Dunkirk

Poliţia franceză a început evacuarea celor 1.800 de persoane din taberele de migranţi din apropierea oraşului Dunkirk marţi, acestea fiind noi eforturi de a opri oamenii să se adune şi să încerce să ajungă ilegal în Marea Britanie.

Share

Rl online 0 comentarii

23.10.2018 - 13:52

Scopul operaţiunii este de a oferi adăpost familiilor vulnerabile şi de a opri traficul de carne vie, conform unui comunicat al prefectului regional. 

Migranţii vor fi trimişi la adăposturile din zonă.

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a promis în acest an că nu va permite dezvoltarea unei noi tabere la Calais.

Poliţia a intervenit de mai multe ori pentru a evacua forţat oamenii din suburbia Grande-Synthe din Dunkirk, un loc cu numeroşi migranţi de mai mulţi ani şi unde populaţia a crescut după distrugerea taberei de la Calais. După ce mai multe adăposturi improvizate, create de autorităţile locale la Grande-Synthe au fost distruse într-un incendiu în aprilie 2017, au apărut noi tabere. Biroul prefectului a informat că reţelele kurde de trafic de persoane sunt prezente în zonă şi că autorităţile încearcă să le combată.

Comentarii