Ploaia a stricat apele celor de la Google, la Consumer Electronic Show 2018

Deschiderea celui mai mare salon de tehnologie din lume destinat marelui public, Consumer Electronic Show, a fost afectată de ploaie torenţială, făcând gigantul în tehnologie Google incapabil să-şi deschidă standul în prima zi a târgului.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2018 - 19:56

Se aşteaptă ca expoziţia anuală din Las Vegas, care a început marţi, să primească peste 170.000 de vizitatori, relatează Press Association.

Cu toate acestea, compania Google - care expune pentru prima dată la acest târg - nu a putut să-şi deschidă standul în aer liber, după ce a fost inundat parţial de ploaia torenţială.

Apă picurând de pe acoperiş a fost raportată şi în alte părţi ale salonului expoziţional din Las Vegas.

Compania a făcut cunoscut incidentul pe social media, menţionând că a recurs la ajutorul său virtual, Google Asistent, pentru a verifica prognoza meteo.

"Hei, Google, cum va fi vremea la Las Vegas mâine?", se putea citi într-o postare pe contul de Instagram al companiei.

"Câteva picături de apă la #CES2018 nu ne pot împiedica pentru mult timp să ne jucăm - rămâneţi pe frecvenţă pentru mai multe vizionări de pe Google Assistant Playground".

Potrivit revistei Las Vegas Review, ploaia care a căzut a pus capăt unei secete record de 116 zile pentru oraş.

Organizatorii expoziţiei, Consumer Technology Association (CTA), nu au comentat incidentul, dar directorul executiv Gary Shapiro a salutat deschiderea evenimentului care va ţine patru zile.

"Viitorul inovării ne este înfăţişat săptămâna aceasta la CES, cu o tehnologie care le va da putere consumatorilor şi va schimba lumea spre bine", a spus el.

"Fiecare industrie majoră este reprezentată aici, la CES 2018, cu mărci globale şi un număr record de lansări care dezvăluie produse ce vor revoluţiona modul în care trăim, lucrăm şi ne jucăm''. "De la ultimele vehicule autonome, oraşe inteligente, Inteligenţă Artificială (AI), tehnologie sportivă, robotică, tehnologie de sănătate şi fitness şi multe altele, inovaţia la CES 2018 va stimula dezvoltarea afacerilor globale, noi locuri de muncă şi noi pieţe în întreaga lume", a spus Shapiro

Comentarii