Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pericolul din sushi: un bărbat s-a contaminat cu o tenie lungă de 165 de centimetri

Un californian, care a mâncat sushi zilnic, s-a trezit cu o tenie lungă de peste 1,50 metri care i-a parazitat corpul. Bărbatul, originar din Fresno, a mers la camera de urgență plângându-se de diaree cu sânge, potrivit declarațiilor medicului curant.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.01.2018 - 19:19

Doctorul Kenny Bahn a relatat povestea pacientului său unui post tv local.

Medicul de la Urgență a fost sceptic la început, atunci când bărbatul a insistat să fie tratat pentru paraziți interstinali, până când a văzut cu ochii lui dovada dezgustătoare.

După administratrea tratamentului antihelmintic, pacientul s-a dus la toaletă, moment în care a declarat că simțea că „îi ieșeau intestinele”. Acesta a înfășurat în jurul unei role de hărtie igienică o tenie lungă de circa 165 de centimetri, care sălășluise în organismul său.

Medicul curant a spus că bărbatul a fost ușurat că a fost vorba doar despre o tenie. Pacientul a fost tratat cu medicamente pentru a îndepărta potențialele segmente de vierme plat din corpul său.

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor Parazitologice a publicat anul trecut un studiu care a arătat că somonul sălbatic, capturat în largul coastelor din Alaska, poate conține tenie.

Californianul a afirmat că nu va mai mânca somon prea curând, informează foxnews.com.

 

Comentarii

loading...