Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ultima victimă a fost fetiță de 7 ani, Zainab Ansari

Pedofil pakistanez, condamnat la moarte

O instanta antiterorism din Pakistan a condamnat la moarte un barbat acuzat de pedofilie, criminal si violator în serie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.02.2018 - 14:37

Ultima victimă a fost fetiță de 7 ani, Zainab Ansari. Uciderea fetei a declanșat proteste la nivel național după ce oamenii au acuzat guvernul de inacțiune. O campanie mass-media a dus la arestarea suspectului, Imran Ali, în vârstă de 24 de ani. Acesta acționase timp de peste doi ani.

Poliția a găsit corpul micuței Zainab Ansari într-un coș de gunoi în districtul Kasur, aproape de orașul Lahore, la mijlocul lunii  ianuarie, la patru zile după ce a fost raportată dispariția ei.

Locuitorii din zonă au spus că această crimă a fost a doisprezecea în decursul unui an. Cercetările au condus la suspectul Imran Ali, al cărui ADN s-a găsit pe opt victime, inclusiv pe corpul fetiței, ultima victimă.

Sute de rezidenți au protestat după ce corpul lui Zainab a fost găsit, iar doua persoane au fost ucise de poliție în timpul unor incidente violente, agenții făcând uz de arme pentru a dispersa mulțimea.

În același district au fost depuse plângeri că dispar copii din 2015, când autoritățile au crezut că există o rețea de pedofili, care ar avea legatură cu o „familie proeminentă” din zonă.

Aproape zece cazuri pe zi de abuzuri asupra copiilor sunt raportate în Pakistan.

Comentarii

loading...