7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInternaționalPedofil pakistanez, condamnat la moarte

Pedofil pakistanez, condamnat la moarte

Ultima victimă a fost fetiță de 7 ani, Zainab Ansari. Uciderea fetei a declanșat proteste la nivel național după ce oamenii au acuzat guvernul de inacțiune. O campanie mass-media a dus la arestarea suspectului, Imran Ali, în vârstă de 24 de ani. Acesta acționase timp de peste doi ani.

Poliția a găsit corpul micuței Zainab Ansari într-un coș de gunoi în districtul Kasur, aproape de orașul Lahore, la mijlocul lunii  ianuarie, la patru zile după ce a fost raportată dispariția ei.

Locuitorii din zonă au spus că această crimă a fost a doisprezecea în decursul unui an. Cercetările au condus la suspectul Imran Ali, al cărui ADN s-a găsit pe opt victime, inclusiv pe corpul fetiței, ultima victimă.

Sute de rezidenți au protestat după ce corpul lui Zainab a fost găsit, iar doua persoane au fost ucise de poliție în timpul unor incidente violente, agenții făcând uz de arme pentru a dispersa mulțimea.

În același district au fost depuse plângeri că dispar copii din 2015, când autoritățile au crezut că există o rețea de pedofili, care ar avea legatură cu o „familie proeminentă” din zonă.

Aproape zece cazuri pe zi de abuzuri asupra copiilor sunt raportate în Pakistan.

Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă