Patru bărbaţi au murit fiind urmăriţi de o maşină de poliţie fără însemne

Patru bărbaţi au murit joi într-un accident rutier în regiunea West Yorkshire din Marea Britanie după ce au fost urmăriţi de o maşină de poliţie care nu avea însemne oficiale, informează The Guardian.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2018 - 23:10

Cei patru călătoreau cu un autoturism BMW şi au fost urmăriţi de o maşină de poliţie care nu avea însemne oficiale în momentul accidentului, a anunţat Biroul Independent pentru Conduită a Poliţiei din Marea Britanie (IOPC). Aceştia au ajuns la faţa locului pentru a strânge dovezi.

Poliţia din Yorkforshire a transmis: ”Poliţia poate să confirme acum că cei patru bărbaţi care se aflau în maşina ce a fost implicată în accidentul rutier care a avut loc în aceastâ dimineaţă la ora 5.30 pe strada Bingley, la intersecţia cu Toller Lane în Bradford, au decedat. Drumul este acum închis şi este probabil să rămână aşa pe parcursul zilei. Datorită naturii incidentului ne-am adresat Biroului Independent pentru Conduită a Poliţiei”.

Miranda Biddle, director regional IOPC, a declarat: ”Este un incident tragic şi suntem alături de familiile şi prietenii celor carte au decedat. Poliţia din West Yorkshire a trimis o solicitare către IOPC, iar la ora 6.24 am declanşat o investigaţie independentă. Anchetatorii noştri se ocupă cu procedurile de după incident, s-au deplasat la faţa locului şi au început strângerea de probe”.

Comentarii