Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Partidul Laburist vrea un vot de ratificare a acordului Brexitului înainte de Crăciun

Partidul Laburist va face tot ce-i stă în putere pentru a obliga Guvernul să supună acordul retragerii din Uniunea Europeană (UE) negociat de Theresa May, săptămâna viitoare, ratificării în Camera Comunelor, a promis duminică unul dintre liderii laburişti, relatează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.12.2018 - 14:02

 
”Vom utiliza toate mecanismele pe care le avem la dispoziţie, săptămâna viitoare, pentru a forţa Guvernul să supună la vot acest acord înainte de Crăciun”, a declarat la BBC deputatul Andrew Gwynne, coordonatorul partidului în alegeri, fără să precizeze însă natura acestor mecanisme.

Theresa May a anunţat la începutul săptămânii o amânare a ratificării acestui acord în Camera Comunelor, Camera inferioară a Parlamentului britanic, de frică să nu fie respins şi a scăpat miercuri unei moţiuni de cenzură a deputaţilor conservatori.

Ea s-a dus la Bruxelles joi, pentru a obţine ”reasigurări” în măsură să disipeze rezervele aleşilor britanici, însă Cei 27 au exclus să redeschidă negocierea Brexitului.
Un al doilea referendum exclus, anunţă ministrul britanic al Educaţiei Damian Hinds, dezminţind zvonuri potrivit cărora membri ai Guvernului văd în acesta o ieşire din impas

Ministru: Un al doilea referendum, exclus


Un al doilea referendum exclus, anunţă ministrul britanic al Educaţiei Damian Hinds, dezminţind zvonuri potrivit cărora membri ai Guvernului văd în acesta o ieşire din impas
Un al doilea referendum exclus, anunţă ministrul britanic al Educaţiei Damian Hinds, dezminţind zvonuri potrivit cărora membri ai Guvernului văd în acesta o ieşire din impas, notează news.ro. 
Ministrul britanic al Educaţiei Damian Hinds a dezminţit duminică zvonuri potrivit cărora numeroşi membri ai Guvernului susţin organizarea unui al doilea referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Euripeană (UE) în vederea unei ieşiri din impas, relatează Reuters.
”Nu, un al doilea referendum ar crea disensiuni. O consultare a avut loc. Am avut un referendum şi trebuie acum să-l punem în aplicare”, a declarat Damian Hinds, îndemnându-i pe deputaţii britanici să ratifice acordul ”echilibrat” pe care premierul Theresa May l-a încheiat cu Bruxelles-ul.

 

Comentarii

loading...