Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parlamentul European "regretă că persistă divergențe substanțiale" cu Marea Britanie

"Parlamentul regretă că persistă divergențe substanțiale între părți, cu toate că a rămas puțin timp pentru încheierea unui acord privind relațiile dintre UE și Regatul Unit", a anunțat, joi, Parlamentul European.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

19.06.2020 - 00:35

Deputații din Parlamentul European "regretă că, după patru runde de negocieri, nu s-au făcut progrese reale, iar divergențele continuă să fie substanțiale", transmite un comunicat de presă difuzat joi, 18 iunie.

Drept urmare, într-o rezoluție adoptată joi cu o largă majoritate, Parlamentul European a luat act de rezultatele actuale ale negocierilor dintre UE și Regatul Unit privind un nou parteneriat și de planurile de intensificare a discuțiilor pentru luna iulie 2020.

"Deputații subliniază că un acord cuprinzător este în interesul ambelor părți. Totodată, Uniunea Europeană consideră că este inacceptabil că Regatul Unit alege selectiv anumite politici și că cere insistent să aibă acces la piața internă, precizează textul. Deputații sunt profund îngrijorați și de faptul că guvernul britanic insistă să negocieze numai domenii care sunt în interesul Regatului Unit", precizează Parlamentul European.

Comentarii

loading...