Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parlamentarii și miniștrii au salariile suspendate pe timpul stării de urgență. În Bulgaria

Parlamentarii, membrii Guvernului de la Sofia şi şefii agenţiilor guvernamentale din Bulgaria au salariile suspendate de la 1 aprilie, în contextul epidemiei de coronavirus.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.04.2020 - 09:58

Decizia de suspendare a salariilor pentru bugetarii cu funcții înalte a fost luată de Parlamentul de la Sofia. Suspendarea va fi în vigoare în perioada în care în Bulgaria va fi menținută starea de urgență, anunță presa de stat de la Sofia.

Sumele de bani economisite astfel vor fi transferate într-un fond al Ministerului Sănătăţii care va fi utilizat în campania împotriva noului coronavirus.

Această decizie a fost luată la inițiativa partidului de guvernământ de la Sofia, condus de premierul Boiko Borisov.

Comentarii

loading...