Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Părinţii fostului premier italian Matteo Renzi, condamnaţi cu suspendare

Părinţii fostului premier al Italiei, Matteo Renzi, au fost condamnaţi luni la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare într-o afacere cu facturi false, informează mass-media italiene, preluate de AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.10.2019 - 19:53

Tiziano Renzi şi Laura Bovoli au fost arestaţi şi plasaţi în arest la domiciliu în februarie, într-o afacere de faliment fraudulos şi de emitere de facturi false implicând societăţi cooperative pe care le administrau.

Tribunalul, care a urmat luni solicitările Parchetului, le-a interzis de asemenea părinţilor fostului şef al guvernului de la Roma să exercite timp de şase luni funcţii de conducere în societăţi şi să încheie, timp de un an, afaceri cu administraţia publică.

Matteo Renzi, 45 de ani, a fost premier al Italiei în perioada februarie 2014 - decembrie 2016.

Atunci când părinţii săi se aflau în arest la domiciliu, Renzi a declarat că familia sa "nu ar fi fost niciodată murdărită în aşa hal" dacă el nu ar fi făcut politică

Comentarii

loading...