Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: University of Plymouth

Organizaţia Greenpeace se retrage din grupul FSC, unde era membru fondator

Organizaţia internaţională Greenpeace, renumită pentru acţiunile ei de protecţie a mediului, a anunţat că se retrage din grupul FSC (Forest Stewardship Council), în care era membru fondator.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2018 - 14:15

Grupul Greenpeace "a hotărât să nu-și reînnoiască statutul de membru FSC din cauza implementării incoerente și a eșecurilor în domeniul protecției pădurilor", anunţă un comunicat al Greenpeace.

Greenpeace International a fost unul dintre membrii fondatori ai FSC (Forest Stewardship Council), "deci nu luăm această decizie ușor. Principiile directoare și modelul de organizare a FSC rămân admirabile. Criteriile de gestionare responsabile sunt negociate între reprezentanții industriei, organizații de mediu şi societatea civilă, apoi experţi independenţi auditează și certifică operațiunile forestiere conform acestor criterii. Deşi Greenpeace
International își retrage calitatea de membru, vom continua să ne angajăm în dialog cu FSC
Internațional şi cu membrii acesteia pe probleme legate de conservarea pădurilor și drepturile omului", precizează comunicatul Greenpeace.

Comentarii

loading...