Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Arif Husain, economist șef și director de cercetare, evaluare și monitorizare la Programul alimentar mondial (PAM)

ONU: COVID-19 este potențial catastrofal pentru milioane care atârne deja de un fir de ață

Foamea globală s-ar putea dubla din cauza loviturii COVID-19

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

22.04.2020 - 00:29

ONU GENEVA citat de Reuters: Numărul de persoane care se confruntă cu o insecuritate alimentară acută s-ar putea aproape dubla anul aces- ta, până la 265 de milioane, din cauza scăderii economice pe fondul COVID-19, a conform comunicatului transmis de PAM, Programul alimen- tar mondial al Organizației Națiunilor Unite (PAM).

Impactul veniturilor pierdute din turism, scăderea remitențelor și a călătoriilor și alte restricții legate de pandemia coronavirusului sunt așteptate să lase în jur de 130 de milioane de oameni înfometați acut în acest an, ceea ce se adaugă la aproximativ 135 de milioane deja din această categorie.■

Citește totul despre:

#onu #coronavirus

Comentarii