Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ONU cere anchetarea violențelor Poliției din SUA, inclusiv împotriva jurnaliștilor

Violenţele comise de poliţie trebuie să facă obiectul anchetelor în SUA ca şi în orice altă ţară, a declarat purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.06.2020 - 23:36

"Am văzut în ultimele zile cazuri de violenţă a poliţiei. Toate cazuri trebuie să facă obiectul anchetelor'', a precizat Stephane Dujarric.

'Autorităţile trebuie să dea dovadă de reţinere în gestionarea manifestanţilor în SUA'', așa cum trebuie să dea dovadă de reținere și în alte părţi, a susținut Stephane Dujarric, purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU, Antonio Guterres.

Pe de altă parte, secretarul general al ONU s-a declarat preocupat de violențele comise de forțele de ordine din SUA împotriva jurnaliștilor.

''Nicio democraţie nu poate funcţiona fără libertatea presei'', a subliniat secretarul general al ONU.

Comentarii