Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ONG-uri din România, Ungaria și Polonia cer ca fondurile UE să fie acordate condiționat

Organizațiile Declic (România), Akcja Demokracja (Polonia) și aHang (Ungaria) au trimis un mesaj comun către oficialii Comisiei Europene.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

22.10.2020 - 19:03

Comunitatea Declic (România) s-a alăturat organizațiilor Akcja Demokracja (Polonia) și aHang (Ungaria) în apelul prin care solicită, "într-o voce comună a cetățenilor din estul Europei", implementarea măsurii prin care acordarea fondurilor UE să fie condiționată de respectarea statului de drept.

Mesajul celor trei organizații civice a fost transmis oficialilor europeni prin intermediul publicației Politico, aceasta având o audiență ridicată în rândul autorităților de la Bruxelles și Strasbourg.

Mesajul este transmis sub forma unei machete, difuzată prin intermediul publicației Politico, purtând titlul: "We demand funds for rule of law".

Comentarii