Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O studentă la medicină veterinară din statul american Alabama este acuzată că a vândut 50 de cai.

O studentă la medicină veterinară a vândut 50 de cai unor abatoare

O studentă la medicină veterinară din statul american Alabama este acuzată că a vândut 50 de cai, pe care a pretins că îi salvează, unor abatoare din Mexic, potrivit postului de televiziune Fox 5 Atlanta, informează Mediafax.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

20.01.2019 - 11:20

Tânăra de 24 de ani s-a folosit de studiile ei pentru a câştiga încrederea proprietarilor care nu mai puteau întreţine caii sau trebuiau să îi lase undeva temporar.

Fallon Blackwood, care studiază medicina veterinară la Tuskegee University, le-a spus multor stăpâni de animale că deţine o fermă în care va duce caii pentru a avea grijă de ei.

Într-un caz, tânăra a spus că se află în căutarea unui cal mai bătrân care să îi ţină companie armăsarului ei de curse, retras.

Blackwood a fost prinsă după ce a refuzat să-i trimită stăpânei unui cal pe care l-a lăsat temporar la ea imagini cu animalul, aşa cum era înţelegerea.

Citește totul despre:

#cai #abatoare #vindere

Comentarii