Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O marionetă cu efigia lui Macron, decapitată în timpul unei manifestaţii a “vestelor galbene”

O marionetă cu efigia lui Emmanuel Macron a fost decapitată, vineri seară, la Angouleme, în timpul unei manifestaţii a “vestelor galbene”. Prefectura din Charente denunţă scena macabră, iar Parchetul a deschis o anchetă, relatează sudouest.fr.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.12.2018 - 17:13

Vineri seară, pe insula Bourgines din Angouleme, aproximativ 90 de persoane care purtau veste galbene au pus în scenă un simulacru de proces: cel al preşedintelui Emmanuel Macron.

Potrivit prefectului Marie Lajus, în timpul acestei “puneri în scenă macabre, o marionetă cu efigia preşedintelui Macron a fost decapitată”. “Aceste fapte aduc gravă atingere atât persoanei cât şi funcţiei de preşedinte al republicii. Ţin să le denunţ cu cea mai mare fermitate”, a afirmat prefectul din Charente.

Prefectura din Charente l-a sesizat pe procurorul Republicii cu privire la “fapte grave susceptibile de a fi calificate drept penale”.

Procurorul Jean-David Cavaille a anunţat că a deschis o anchetă pentru “incitare la omor şi ultraj”.

Comentarii

loading...