13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalO elevă a fost ucisă de un glonţ în dormitorul casei sale

O elevă a fost ucisă de un glonţ în dormitorul casei sale

Fata în vârstă de 13 ani a fost lovită de un glonţ care a trecut de geamul dormitorului ei. Ea a decedat la scurt timp după aceasta.

Mama sa, Bernice Parks, a declarat pentru poliţie că se culcase mai devreme în acea seară iar copiii ei se uitau la televizor. Ulterior, ea s-a trezit după ce a auzit împuşcături în jurul orei locale 20:00 şi şi-a găsit fiica sângerând.

„Ea mi-a spus „Mama, am fost împuşcată, cheamă poliţia”, a declarat Parks pentru televiziunea WITI.

„M-am uitat la ea. Nu a plâns. Nu a ţipat. Era atât de liniştită… Nu a meritat să părăsească această lume aşa”, a adăugat ea.

Primarul din Milwaukee, Tom Barret, a descris situaţia ca fiind „o nebunie”, declarând: „În mod tragic, ea a murit din cauza cuiva care a decis că o să tragă spre casa ei. O fată de 13 ani, în săptămâna Zilei Recunoştinţei, a murit în propriul dormitor”.

Milwuakee Journal Sentinel a informat că un suspect, Isaac D. Barnes a fost pus sub acuzare pentru crimă iar un alt bărbat este pus sub acuzare pentru că a ajutat la păzirea a două puşti.

Fosta prietenă a lui Barnes ar fi informat poliţia despre posibila implicare a lui la faţa locului. Ea a declarat că el ar fi venit la maşina ei pe o stradă din apropiere cu o puşcă şi purtând o mască.

Ea adăugat că el a insultat-o şi i-a spus că este norocoasă că sunt în maşină copiii ei pentru că altfel ar fi ucis-o.

Poliţia l-a găsit pe Barnes într-o casă din apropiere, ascunzându-se într-un şifonier.

Rata criminalităţii din Milwaukee a scăzut din 2015, dar oraşul rămâne unul dintre cele mai violente din SUA, conform datelor FBI.

Sandra era elevă la şcoala Keefe Avenue iar eseul ei, denumit „Adevărul nostru” s-a clasat pe locul trei la concursul anual Martin Luther King Jr, organizat de şcolile publice din Milwaukee.

Ea a vorbit la Wisconsin Public Radio în ianuarie 2017, afirmând că doreşte să oprească „toată violenţa şi toată negativitatea”.

„Tot ce auzi este că cineva a murit şi cineva a fost împuşcat. Oamenii nu se gândesc acea persoană este tatăl, fiul sau nepoata cuiva”, a afirmat ea.

„Copilul meu nu este violent. Copilului meu nu îi plăcea violenţa. Ea a adus fericire tuturor persoanelor pe care le-a cunoscut”, a afirmat mama sa.

Conform informaţiilor Inspectoratului şcolar din Milwaukee, Sandra este al şaptelea copil de la o şcoală publică ucis în 2018.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă