Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O deputată socialistă le-a urat cetățenilor Republicii Moldova "Fericiun Crecit"

O deputată rusofonă din Parlamentul Republicii Moldova i-a uimit pe locuitorii din orașul Soroca, în momentul în care le-a urat acestora "Fericiun Crecit".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.12.2019 - 20:36

Mesajul deputatei Alla Pilipețcaia, membră a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, PSRM, se dorea a fi o urare de Crăciun și a fost rostit la finalul unui discurs al respectivei deputate, prezentat integral în limba rusă.

Potrivit presei din Republica Moldova, deputata PSRM a rostit acest mesaj cu prilejul participării sale, miercuri, în orașul Soroca, la Festivalul tradițiilor și obiceiurilor de iarnă.

Potrivit site-ului moldova.org, Alla Pilipețcaia are 46 de ani, este ingineră și este președinta Organizației Teritoriale PSRM din Soroca.

PSRM este partidul din care provine președintele pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon. 

Comentarii