28 C
Bucharest
Wednesday, 27 September 2023
HomeInternaționalVIDEO: O casă de pe plaja din Carolina de Nord de sute...

VIDEO: O casă de pe plaja din Carolina de Nord de sute de mii de euro e luată de apă

O casă pe plajă de pe coasta Carolinei de Nord a fost filmată în timp ce se prăbușea în ocean din cauza mareelor mari și a vântului puternic.

Proprietatea a fost una dintre cele două case nelocuite care au căzut în aceeași zi, a precizat Serviciul Parcurilor Naționale din SUA, care a avertizat vizitatorii să nu se apropie de zonă.

Casele erau situate de-a lungul Ocean Drive, în comunitatea Rodanthe. Autoritățile au precizat că au închis zona din jurul caselor prăbușite.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Tunul imobiliar de 12.000.000 de euro al sforarului șef Mîndrescu a reușit

Sforarul șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, este în culmea fericirii pentru că tunul său imobiliar de „suflet” a ieșit...

Cazul 2 mai: Tatăl drogatului își vrea permisul înapoi

Aroganță maximă din partea lui Mihai Pascu, tatăl beizadelei drogate, care și-a cerut înapoi permisul de conducere după ce a lovit jurnaliștii cu...

Ce spun specialiștii despre jeleurile de la “fabrica de vise” Miroslava. La ce riscuri pe termen lung sjunt expuși copiii?

Un singur copil din Iaşi a ajuns la spital pentru a cere ajutor după ce a consumat dulciuri cu droguri de la fabrica...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies