24 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăInternaționalNoul Parlament European se pregătește să reia negocierile pentru bugetul UE, anunță...

Noul Parlament European se pregătește să reia negocierile pentru bugetul UE, anunță Victor Negrescu

Primele teme pe agenda noului Parlament European vor fi negocierile privind bugetul UE, prioritățile legislative și atribuțiile la nivel de comisii parlamentare, a anunțat Victor Negrescu, reales în funcția de eurodeputat.

Am ajuns deja la Parlamentul European. Pregătit să reîncepem treaba. Negocierile privind bugetul UE, prioritățile legislative și atribuțiile la nivel de comisii parlamentare

a anunțat Victor Negrescu, imediat după ce a fost reales ca eurodeputat.

Victor Negrescu este politician PSD și provine din PSD Alba. Negrescu a fost, în ultimii ani, vicepreședintele Comisiei pentru Educație din Parlamentul European (S&D).

Rezultatul obținut de Partidul Social Democrat la alegerile europarlamentare confirmă sprijinul pentru o reprezentare serioasă și profesionistă a României la nivelul UE. Sunt onorat de posibilitatea de a continua, conform acestor rezultate, să desfășor activitatea la nivelul Parlamentului European. Voi trata acest vot de încredere cu mare responsabilitate

afirmă Victor Negrescu, reales în funcția de eurodeputat.

Conform rezultatelor înregistrate la alegerile europene din 9 iunie 2024, grupul cel mai numeros din Parlamentul European rămâne cel al PPE (Partidul Popular European). O schimbare față de vechea structură a Parlamentului European o reprezintă însă creșterea numărului de politicieni de dreapta și chiar de extremă dreapta.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă