29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInternaționalNoi violențe la Ierusalim între evrei și musulmani. Premierul Netanyahu încearcă să...

Noi violențe la Ierusalim între evrei și musulmani. Premierul Netanyahu încearcă să calmeze stuația

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a lansat un apel la calm, după violențele înregistrate, sâmbătă, în zona veche a orașului Ierusalim.

În confruntări au fost implicați evrei, palestinieni (musulmani) și membri ai forțelor de ordine. 

„Cerem respectarea legii şi lansez un apel la calm tuturor părţilor”, anunță un comunicat transmis de premierul Benjamin Netanyahu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă