21.5 C
București
duminică, 2 octombrie 2022
AcasăInternaționalNinsorile din Japonia au blocat traficul aerian și terestru

Ninsorile din Japonia au blocat traficul aerian și terestru

Japonia a fost lovită de ninsorile abundente, care au blicat traficul aerian și terestru. Peste 100 de zboruri interne au fost anulate.

Zăpadă abundentă a continuat să lovească nordul și vestul Japoniei luni, la o zi după ce peste 100 de zboruri interne au fost anulate. Imagini din presa locală au arătat muncitori care curățau drumurile înghețate din Minamiuonuma, prefectura Niigata. Zeci de vehicule au fost îngropate în zăpadă.

Ninsorile au anulat peste 100 de zboruri în Japonia

ANA Holdings a oprit 79 de zboruri începând cu ora 16:00, care afectează aproximativ 5.100 de pasageri. Și Japan Airlines a anulat 49 de zboruri, care afectează 2.460 de pasageri, a declarat un reprezentant al diviziei de operațiuni a companiei aeriene.

Radiodifuzorul public japonez NHK a raportat că se așteaptă să cadă aproximativ 90 de centimetri de zăpadă în zonele muntoase. Avertismentul a fost dat până marți după-amiază. Agenția de Meteorologie a Japoniei a anunțat că zăpada abundentă ar putea lăsa vehiculele blocate pe drumuri.

Autoritățile au precizat că este posibil ca în următoarele zile, cetățenii să nu își mai poată folosi autoturismele. De asemenea, acestora și s-a recomandat să evite ieșirile neesențiale, în zonele de-a lungul Mării Japoniei.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:01:33

VIDEO: Biden – „Furtuna Ian, printre cele mai grave din istoria SUA”

Președintele Joe Biden a declarat vineri (30 septembrie) că distrugerile provocate în Florida de uraganul Ian sunt printre cele mai grave din istoria Statelor...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 220: Federația Rusă a blocat rezoluția ONU ce condamnă referendumurile

UPDATE , ora 10:36: Ihor Muraşov, directorul general al centralei Zaporojie, a fost reţinut de o patrulă rusă, a anunţat compania nucleare ucraineană de...

Pe 8 octombrie începe pelerinajul la racla Sfintei Cuvioase Parascheva

Sâmbătă, 8 octombrie, cu prilejul prăznuirii Hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, se va organiza un pelerinaj la Iași, potrivit lui Lucian Apopei, directorul de comunicare...
Ultima oră
Pe aceeași temă