14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalNATO subliniază sprijinul în domeniul militar şi cel al securităţii pentru Libia

NATO subliniază sprijinul în domeniul militar şi cel al securităţii pentru Libia

Stoltenberg s-a exprimat în cadrul unei întâlniri la sediul NATO din Bruxelles cu premierul libian Fayez Serraj, susţinut de ONU. Cei doi oficiali au discutat despre evoluţiile politice şi din domeniul securităţii din Libia.

Potrivit unui comunicat difuzat de biroul de presă al premierului libian, Stoltenberg a afirmat că NATO sprijină eforturile întreprinse de către emisarul ONU pentru Libia Ghassan Salame pentru a se ajunge la o soluţie la criza libiană.

”Premierul (libian) a subliniat importanţa coordonării şi a cooperării în domeniul militar şi cel al securităţii între Libia şi NATO” în ce priveşte ”securitatea frontierelor şi lupta împotriva terorismului”, se afirmă în comunicat.

Serviciile de securitate libiene se străduiesc să instruiască şi să-şi echipeze personalul în contextul unor tulburări ce durează de ani de zile în ţară.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă