Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Motivul pentru care Donald Trump a fost dat în judecată de propria nepoată

Preşedintele american Donald Trump a fost dat în judecată de propria nepoată, Mary Trump, aceasta acuzându-l pe liderul de la Casa Albă, cât şi pe alţi membri ai familiei sale că au înşelat-o cu zeci de milioane de dolari dintr-o moştenire.

Share

Rl online 0 comentarii

24.09.2020 - 20:34

Plângerea a fost înaintată unei instanţe din New York împotriva lui Donald Trump, surorii acestuia, Maryanne Trump Barry, şi societăţii imobiliare a fratelui său, Robert Trump, decedat în luna august, pe care Mary Trump îi acuză de fraudă şi conspiraţie.

În plângerea penală se regăsesc şi unele dintre alegaţiile din recenta ei carte autobiografică ''Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man.'' (Prea mult şi niciodată îndeajuns: Cum l-a creat familia mea pe cel mai periculos om din lume).

Descriindu-l pe Donald Trump drept produsul unei familii "toxice", Mary Trump îl acuză pe actualul preşedinte şi pe alţi pârâţi din plângerea ei că au încercat să o păgubească financiar prin manevrele de preluare a imperiului imobiliar al bunicului ei Fred Trump, tatăl lui Donald Trump, decedat în anul 1999.

„Frauda nu era doar o afacere de familie - era un mod de viaţă'”, susţine Mary Trump. Într-o declaraţie oferită de avocatul ei, Mary Trump spune că cei pe care i-a acţionat în judecată „m-au trădat prin colaborarea lor în secret pentru a fura de la mine, spunând minciună după minciună despre valoarea a ceea ce am moştenit şi prin a mă păcăli să renunţ la tot pentru o fracţiune din valoarea justă a moştenirii”.

Mary Trump este fiica lui Fred Trump Jr. (decedat în 1981), unul dintre fraţii actualului preşedinte american.

Comentarii