8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalMoştenitoarea Kate Rothschild, victimă a unui furt în valoare de 500.000 de...

Moştenitoarea Kate Rothschild, victimă a unui furt în valoare de 500.000 de euro

Moştenitoare a unei importante dinastii bancare britanice după sinuciderea tatălui său, Kate Rothschild se afla în casă împreună cu copiii săi şi dormeau în timp ce a avut loc jaful.

Hoţii au escaladat faţada casei situată în West London şi au sustras piese de bijuterie, printre care şi numeroase ceasuri care i-au aparţinut tatălui ei, Amschel Rothschild, care s-a sinucis în 1996.

“Au luat tot ceea ce Kate avea mai de preţ: inelul de logodnă, verigheta şi toate bijuteriile pe care i le-am dăruit când eram căsătoriţi, sau cadouri primite în adolescenţă de la tatăl sau bunica ei”, a declarat fostul ei soţ, Ben Goldsmith, care a dat detalii despre acest furt.

Jaful se adaugă unei serii de evenimente nefericite pentru familia Rothschild.

Kate s-a căsătorit în urmă cu zece ani cu Goldsmith, unind astfel două dinastii bancare importante. Însă căsnicia lor s-a destrămat după ce a devenit publică infidelitatea lui Kate cu rapperul Jay Electronica.

Goldsmith a recurs la Twitter pentru a scoate la lumină aventura soţiei sale. Între timp, fratele său, Zac Goldsmith, îşi destrăma propria căsnicie printr-o relaţie cu Alice Rothschild, sora lui Kate.

A fost un adevărat scandal, care a ocupat paginile tabloidelor timp de mai multe luni. În prezent, Kate se află alături de Jay, împreună cu care a pus pe picioare mai multe afaceri în lumea muzicii, sortite toate eşecului.

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă