Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Wikipedia

Militarii americani staționați în Germania sub pericolul unui iminent atac.

Militarii americani din bazele din Germania ar putea fi ținta unui atac terorist islamist periculos, arată un raport al serviciilor secrete citat de presa americană şi germană.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

20.01.2020 - 16:38

Conform unui raport secret citat atât de revista americană Newsweek, cât şi de publicaţiile germane Bild şi Tag24, serviciile americane au informaţii în privința un posibil atac care ar avea ca țintă trupele americane din Germania relatează Digi24.

„Brigada 66 de informaţii militare a primit informaţii de la terţe părţi privind un posibil atac iminent împotriva militarilor americani din bazele Grafenwohr şi Dulmen. Data şi locul exact nu se cunosc”, afirmă un oficial american sub protecţia anonimatului citat de Digi24.

Conform raportului, atacul terorist ar putea fi comis de un islamist iordanian care locuieşte în Germania.

Comandamentul militar american din Europa a confirmat că „a fost identificată o potenţială ameninţare, care este investigată”, scrie agenția de presă Mediafax.

Comentarii