Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mii de manifestanţi ridică un dirijabil care-l caricaturizează pe Boris Johnson

Mii de manifestanţi au ieşit în stradă, duminică, împotriva austerităţii şi politicii Guvernului cu privire la Brexit, în timp ce Partidul Cinservator al premierului Boris Johnson se întruneşte în Congres la Manchaster, relatează DPA.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.09.2019 - 18:45

Un grup de manifestanţi a lansat un dirijabil înalt de şase metri care-l caricaturizează pe premierul Boris Johnson.

Manifestanţi care purtau bannere şi ”înarmaţi” cu fluiere şi tobe participau la un miting organizat de sindicate şi asociaţii de stânga la Manchaster, în nordul Angliei.

Ei denunţau politici guvernamentale de austeritate şi tăerieri de fonduri în Sistemul Naţional britanic de Sănătate (NHS).

Altă manifestaţie denunţa planul Guvernului de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE) şi politica de a nu face compromisuri cu Parlamentul a Executvului.

Potrivit Manchester Evening News, zeci de mii persoane erau aşteptate la manifestaţii.

 

Comentarii