Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Tudose anunță că a murit Mihail Gorbaciov

Mihai Tudose anunță că a murit Mihail Gorbaciov. De fapt, contul său a fost spart de hackeri

După ce că a rămas fără portofoliul de prim ministru, Mihai Tudose a mai avut parte de o surpriză neplăcută: a fost atacat de hackeri.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2018 - 17:33

Pe contul de Twitter al premierului demisionar a apărut informația că a murit ultimul președinte al Uniunii Sovietice, Mihail Sergheevici Gorbaciov.

“URGENT. Ambasadorul României la Moscova m-a anunțat acum despre subita moarte a lui Mihail Sergheevici Gorbaciov, fost președinte al Uniunii Sovietice”, a apărut pe contul de Twitter al lui Mihai Tudose, în limba engleză.

După ceva vreme, a apărut și o postare în limba română, pe același cont: “A murit Mihail S. Gorbaciov”. Într-un final, totul s-a dovedit a fi o farsă făcută de hackeri. Într-un final, misterul a fost lămurit, printr-o nouă postare: “Acest cont este o farsă creată de jurnalistul italian Tommasso Debenedetti”.

Evident, știrea privind moartea lui Mihail Gorbaciov nu a fost confirmată de mass media internaționale, dar în anii trecuți au mai circulat informații false pe această temă. Este însă pentru prima oară când știrile false de acest fel apar ca fiind distribuite de un prim ministru al unei țări europene, fie el și demisionar.

Citește totul despre:

#twitter #gorbaciov #tudose

Comentarii

loading...