13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalMexic: Doi agenţi au fost ucişi în timp ce încercau să prindă...

Mexic: Doi agenţi au fost ucişi în timp ce încercau să prindă un bărbat căutat de FBI

Cei doi agenţi au fost agresaţi “de un individ înarmat în timpul operaţiunii (…) în cadrul căreia trebuia executat un mandat de arestare provizoriu pentru extrădarea internaţională”, se arată într-un comunicat al procurorului general.

Ei erau pe urmele unui bărbat identificat ca Orlando ‘O’ (legea interzice divulgarea patronimului complet), căutat de FBI-ul american.

“Ştim că Orlando însuşi, văzând că este încolţit şi pentru a nu fi prins, a tras asupra celor doi colegi şi a scăpat”, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei din Puebla.

Orlando ‘O’ este acuzat de un omor comis în octombrie 2012 la New York, în timpul unei încăierări. O altă anchetă a fost deschisă pentru uciderea celor doi agenţi.

Faptele s-au produs miercuri la Acatlan de Osorio, la 255 de kilometri de Ciudad de Mexico, un oraş caracterizat prin nivelul ridicat de expulzări de migranţi şi prin recente acte de violenţă.

Cele mai citite

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă