Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mark Zuckerberg (Foto: www.biography.com)

Mark Zuckerberg, patronul Facebook, va fi audiat de Congresul SUA în dosarul Cambridge Analytica

Fondatorul rețelei Facebook, Mark Zuckerberg, va fi audiat de Congresul SUA în cadrul scandalului Cambridge Analytica, informează, joi, AFP.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.04.2018 - 09:52

Mark Zuckerberg va fi audiat de cel puţin două ori în Congresul SUA. El şi-a confirmat prezenţa pe 11 aprilie în faţa Comisiei de Comerţ a Camerei Reprezentanţilor.

De asemenea, patronul Facebook a fost invitat și la Comisia pentru Afaceri Juridice din Senatul SUA, alături de patronii Google şi Twitter.

Zuckerberg a mai fost chemat să dea explicaţii la Parlamentul de la Londra și la Parlamentul European.

Miercuri, Facebook a recunoscut că datele a 87 de milioane dintre utilizatorii acestei rețele ar fi putut ajunge, fără știrea lor, în baza de date a companiei Cambridge Analytica.

Comentarii