15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalMargot Kidder, cunoscută pentru rolul Lois Lane din filmele "Superman", s-a sinucis

Margot Kidder, cunoscută pentru rolul Lois Lane din filmele “Superman”, s-a sinucis

Actriţa canadiană Margot Kidder, cunoscută în special pentru rolul Lois Lane din saga ”Superman” cu Christopher Reeve, decedată la jumătatea lunii mai la vârsta de 69 de ani, s-a sinucis, a concluzionat biroul de medicină legală din comitatul Park, situat în statul american Montana, informează vineri AFP.

“Decesul său a fost clasificat drept sinucidere de către medicul legist din comitatul Park”, se arată într-o declaraţie comună publicată de familia actriţei şi biroul de medicină legală.

Familia sa “îndeamnă persoanele care suferă de tulburări mintale, dependenţe şi/sau gânduri suicidare să caute consiliere şi îngrijire adecvată”, potrivit comunicatului în care se adaugă faptul că nu va mai fi transmis niciun alt detaliu despre acest caz.

Bipolară, Margaret Ruth “Margot” Kidder a suferit o cădere nervoasă în 1996. Ulterior, ea s-a luptat să sensibilizeze publicul larg cu privire la problemele de sănătate mintală.

Actriţa a decedat la 13 mai anul acesta. Agentul ei a confirmat vestea a doua zi adăugând că Margot Kidder a murit “liniştită în somn”.

Născută în octombrie 1948, a devenit cunoscută graţie interpretării rolului jurnalistei Lois Lane, însoţitoarea lui Superman, în primele filme avându-l în centru pe celebrul supererou, realizate între anii 1978 şi 1987.

Christopher Reeve a decedat în 2004. În urma unui accident de echitaţie suferit în 1995 actorul a rămas paralizat de la gât în jos.

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă