Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marea Britanie: Pană majoră de curent în Londra

Marea Britanie este afectată de o pană majoră de curent, inclusiv în capitala Londra, conform BBC.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 09.08.2019 - 21:22

Potrivit autorităților, întreruperea energiei electrice a fost provocată de o avarie a sistemului de transport al energiei. Traficul feroviar a fost perturbat din această cauză, iar traficul rutier din Londra a fost îngreunat deoarece unele semafoare nu funcționează. Energia electrică a fost întreruptă la Aeroportul Newcastle timp de aproximativ 15 minute, dar aeroporturile Heathrow, Gatwick și Luton nu au fost afectate, relatează Mediafax.

„Cunoaștem problema întreruperii alimentării cu energie electrică în anumite părți ale Londrei și în Regiunea Sud-Est”, a informat compania de distribuție UK Power Network. Compania de căi ferate Network Rail a anunțat că toate trenurile care se aflau în circulație la momentul avariei au staționat, iar sistemul de semnalizare a fost repornit. Pasagerii au fost informați că există posibilitatea ca trenurile să înregistreze întârzieri semnificative.

Spitalul din Ipswich a anunțat că a fost afectat de pana de curent și a informat că generatoarele nu au putut fi pornite.

Comentarii

loading...