Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marea Britanie nu ar trebui sa se amestece în Hong Kong, spune ambasadorul Chinez

Ambasadorul chinez la Londra, Liu Xiaoming a cerut Marii Britanii să evite orice nouă ''ingerinţă'', avertizând în privinţa unei posibile degradări a relaţiilor între China şi Marea Britanie, conform Reuters

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.07.2019 - 20:17

Cred că relaţia între Londra şi Beijing a suferit din cauza amestecării guvernului britanic în Hong Kong", a declarat ambasadorul chinez pentru SkyNews. "Sper că guvernul britanic va realiza consecinţele şi se va abţine de la noi ingerinţe care ar putea dăuna şi mai mult relaţiei" între China şi Marea Britanie, a adăugat el.

El a mai afirmat miercuri că britanicii par să fi uitat că Hong Kong nu mai este colonie britanică.

"În minţile unora, Hong Kong se află în continuare sub ocupaţie britanică. Ei uită că Hong Kong s-a întors acum la patria mamă", a spus Liu Xiaoming.

"Lor le spun: jos mâinile de pe Hong Kong şi daţi dovadă de respect. Acest mod de gândire colonial bântuie încă minţile unor oficiali şi politicieni", a mai afirmat el.

Comentarii

loading...