Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: lavenir.net

Manneken Pis, varianta Covid-19, ultima atracție la Bruxelles

Personalul sanitar din Belgia este omagiat într-un mod original cu ajutorul celebrei statui a băiețelului care urinează.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2020 - 10:13

Manneken Pis a fost îmbrăcat într-o ținută specifică celei folosite de cadrele medicale în contextul pandemiei de Covid-19. Celebrul băiețel care urinează, statuia căutată și vizitată de milioane de turiști care ajung în Bruxelles, are halat alb, saboți medicali, mască de protecție a nasului și a gurii și vizieră.

“Este un mare mulţumesc adresat personalului sanitar, nu doar medicilor şi asistentelor, ci şi îngrijitorilor şi celor care fac curat în spitale. Ei şi-au asumat cu toţii riscuri, au făcut o muncă remarcabilă”, a declarat Marc Guebel, membru al asociaţiei care are în gestiune statuia, citat de dhnet.be și preluat de News.ro.

Comentarii