Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Manafort, condamnat la 73 de luni de închisoare

Fostul director de campanie al lui Donald Trump Paul Manafort a fost condamnat miercuri la 73 de luni de închisoare în legătură cu două capete de acuzare de complot, relatează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2019 - 18:38

Trezeci de luni se contopesc cu pedeapsa la care Manafort a fost condamnat săptămâna trecută, în alt dosar, a prezizat judecătoarea federală Amy Berman Jackson.

Manafort a prezentat scuze şi a cerut indulgenţă în cursul şedinţei în care s-a pronunţat pedeapsa.

Judecătorul federal T. S. Ellis din Virginia l-a condamnat săptămâna trecută pe consiltantul politic republican la 47 de luni de închisoare - o pedeapsă neaşteptat de indulgentă - după ce Manafort a fpst găsit vinovat de fraude fiscale şi bancare în alt dosar, iniţiat tot de Mueller.

Comentarii

loading...